Säästölaskuri
Hanki tankkauskortti

Envor Protech Oy on Suomen johtava biokaasuteknologian asiantuntija. Olemme toimineet ns. cleantech-alalla ympäristö- ja kierrätysliiketoiminnan parissa yli 20 vuoden ajan, ja tänä aikana olemme toteuttaneet useita biokaasulaitos­projekteja maailmanlaajuisesti.

Kehittämämme korkeakuormitteinen EPAD-biokaasuteknologia (Envor Protech Advanced Digestion) on todistetusti luotettava ja kustannustehokas menetelmä energian ja lannoitteiden tuottamiseksi biohajoavasta jätteestä.

EPAD-prosessi soveltuu monipuolisesti eri jätejakeiden käsittelyyn. Käsiteltäviä biohajoavia materiaalivirtoja voivat olla mm. kauppojen ja teollisuuslaitosten elintarvikejäte, yhdyskuntien erilliskerätty biojäte, jätevedenpuhdistamoiden lietteet, teollisuuden lietteet, vihermassat ja sellu- ja paperiteollisuuden lietteet.

”From waste to wheels”
Envor Protech Oy:n tuote- ja palvelu­valikoima käsittää kokonaisvaltaisesti biokaasun tuotantoon ja hyödyntämiseen liittyvät prosessit ja laiteratkaisut. Tuotevalikoimamme kattaa koko biokaasuketjun jätteen vastaanotosta biokaasun jalostukseen, tankkausasemiin ja bifuel-autoasennussarjoihin. Kysy lisää laiteratkaisuistamme!