Työpaikat2019-06-30T11:57:08+00:00

Työpaikat

Taloushallinnan ammattilainen

Haemme taloushallinnon ammattilaista vahvistamaan toimintojamme.

Tehtävässä pääset rakentamaan toimenkuvaasi konsernin kasvua ja kehitystä tukevaksi. Työskentelet tiiviisti johdon työparina tuoden laskentatoimen osaamisesi liiketoiminnan tueksi.  Vastaat sisäisesti laskennasta, tuotat analyyseja ja raportteja sekä toimit yhteyshenkilönä ulkoisen laskennan palveluntuottajaan ohjaten ja kehittäen talouden prosesseja. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä monipuolista työkokemusta taloushallinnosta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän sekä mutkattoman toimintaympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan, ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Organisaatiomme on matala, jolloin päätöksentekopolut ovat lyhyitä, tehtävänkuvat monipuolisia ja toiminnan kehittäminen on joustavaa.

Laitospäällikkö

Vahvistamme biokaasun tuotantoamme ja haemme Forssan biokaasulaitokselle laitospäällikköä.

Tehtävässäsi vastaat Forssan laitoksen tuotannon johtamisesta sekä laitoksen kunnossapidosta ja kehittämisestä edelleen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja esimiestyöskentelystä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän, jossa osaamistasi arvostetaan, ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi.

Kehittämispäällikkö

Olemme aloittamassa biokaasulaitoksen rakentamisen Poriin sekä valmistelemme biokaasulaitosinvestointia Paimioon. Näihin sekä osaksi Forssan laitoksen kehitystiimiä haemme kehittämispäällikköä.

Toivomme aiempaa kokemusta ja näyttöä vastaavanlaisesta tulosvastuullisesta tehtävästä, missä olet tottunut tekemään hyvää yhteistyötä tuotannon kanssa. Olet myös valmis tarvittaessa vetämään haalarit päälle ja osallistumaan konkreettisesti huollon ja toteutuksen edellyttämiin tehtäviin. Pumput, kuljettimet, seulat yms. laitteet ovat sinulle tuttuja ja olet halukas oppimaan uutta työn edellyttämässä laajuudessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen ympäristöhuollon innovatiivisessa ja kehittyvässä edelläkävijäyrityksessä. Tule rakentamaan tulevaisuuden ympäristöhuollon ratkaisuja yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa Envor Group Oy:n omistaja Mika Laine, puh. 050 556 6786. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen mika.laine(at)envor.fi viimeistään 14.7. 2019 mennessä.

Pakkaavan jäteauton kuljettaja

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme vakinaiseen työsuhteeseen pakkaavaan jäteauton kuljettajaa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva C-kortti sekä ammattipätevyystutkinto. Työ tapahtuu pääasiassa Forssan ja Someron  alueella. Paikkakuntatuntemus katsotaankin eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Uutela 0500 473 355

Voit myös aina jättää avoimen hakemuksesn CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen toimisto@envor.fi