Työpaikat2019-08-31T13:46:57+00:00

Avoimet työpaikat

Envor Group on Suomen johtavia yksityisiä ympäristöalan perheyrityksiä. Tarjoamme valtakunnallisesti ympäristöhuollon kokonaispalveluita teollisuudelle, jätehuoltoyhtiöille, kaupalle ja julkiselle sektorille sekä Forssan alueella paikallista kiinteistönhuolto- ja jätteidenkuljetustoimintaa. Kehitämme toimintaamme jatkuvana prosessina entistä kestävämpään ja vastuullisempaan suuntaan.

Vahvistamme organisaatiotamme ja rekrytoimme uusia henkilöitä kasvumme tueksi. Haemme joukkoomme

Myyntipäällikköä

vastaamaan palveluidemme myynnistä ja myynninkehittämisestä.

Tulevassa tehtävässäsi vastaat yhteistyössä muun henkilöstömme kanssa siitä, että asiakas saa markkinoiden parasta palvelua ja kaikki tarvitsemansa kierrätyspalvelut Envorin toimittamana kilpailukykyisesti. Toivomme kokemusta B2B-myynnistä. Eduksi luetaan kokemus myynninjohtamisesta ja kierrätys- ja jätehuoltopalveluiden myynnistä. Työpöytäsi voi sijaita joko Forssassa, Pirkanmaalla tai muualla Etelä-Suomessa. Työnkuvaasi kuuluu aktiivinen kiertäminen kentällä ja olet sinut matkapäivien kanssa. Olet luottamusta herättävä, systemaattinen sekä pitkäjänteinen, ja sinulla on palava halu tehdä myyntituloksia sekä kasvaa yrityksemme mukana uusiin haasteisiin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän sekä mutkattoman toimintaympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan, ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Organisaatiomme on matala, jolloin päätöksentekopolut ovat lyhyitä, tehtävänkuvat monipuolisia ja toiminnan kehittäminen on joustavaa.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa Envor Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Strandberg, puh. 050 911 6275. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen juha.strandberg(at)envor.fi viimeistään 15.9. 2019 mennessä.

 

Voit myös aina jättää avoimen hakemuksesn CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen toimisto@envor.fi

Vanhat työpaikkailmoitukset

Taloushallinnan ammattilainen

Haemme taloushallinnon ammattilaista vahvistamaan toimintojamme.
Tehtävässä pääset rakentamaan toimenkuvaasi konsernin kasvua ja kehitystä tukevaksi. Työskentelet tiiviisti johdon työparina tuoden laskentatoimen osaamisesi liiketoiminnan tueksi. Vastaat sisäisesti laskennasta, tuotat analyyseja ja raportteja sekä toimit yhteyshenkilönä ulkoisen laskennan palveluntuottajaan ohjaten ja kehittäen talouden prosesseja. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä monipuolista työkokemusta taloushallinnosta.
Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän sekä mutkattoman toimintaympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan, ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Organisaatiomme on matala, jolloin päätöksentekopolut ovat lyhyitä, tehtävänkuvat monipuolisia ja toiminnan kehittäminen on joustavaa.

Laitospäällikkö

Vahvistamme biokaasun tuotantoamme ja haemme Forssan biokaasulaitokselle laitospäällikköä.
Tehtävässäsi vastaat Forssan laitoksen tuotannon johtamisesta sekä laitoksen kunnossapidosta ja kehittämisestä edelleen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja esimiestyöskentelystä.
Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän, jossa osaamistasi arvostetaan, ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi.

Kehittämispäällikkö

Olemme aloittamassa biokaasulaitoksen rakentamisen Poriin sekä valmistelemme biokaasulaitosinvestointia Paimioon. Näihin sekä osaksi Forssan laitoksen kehitystiimiä haemme kehittämispäällikköä.
Toivomme aiempaa kokemusta ja näyttöä vastaavanlaisesta tulosvastuullisesta tehtävästä, missä olet tottunut tekemään hyvää yhteistyötä tuotannon kanssa. Olet myös valmis tarvittaessa vetämään haalarit päälle ja osallistumaan konkreettisesti huollon ja toteutuksen edellyttämiin tehtäviin. Pumput, kuljettimet, seulat yms. laitteet ovat sinulle tuttuja ja olet halukas oppimaan uutta työn edellyttämässä laajuudessa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen ympäristöhuollon innovatiivisessa ja kehittyvässä edelläkävijäyrityksessä. Tule rakentamaan tulevaisuuden ympäristöhuollon ratkaisuja yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa Envor Group Oy:n omistaja Mika Laine, puh. 050 556 6786. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen mika.laine(at)envor.fi viimeistään 14.7. 2019 mennessä.

Pakkaavan jäteauton kuljettaja

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme vakinaiseen työsuhteeseen pakkaavaan jäteauton kuljettajaa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva C-kortti sekä ammattipätevyystutkinto. Työ tapahtuu pääasiassa Forssan ja Someron alueella. Paikkakuntatuntemus katsotaankin eduksi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Uutela 0500 473 355