Pahvin ja paperin kierrätys

Otamme vastaan keräyspaperia, sanomalehtiä, paperisilppua, pahvia ja kartonkia. Materiaalin voi toimittaa laitoksellemme Forssan Envitech -alueelle tai tilata meiltä kuljetuksen. Kauttamme voi myös tilata vaihtolavat, puristimet, keräysastiat sekä lajittelukoulutusta.

KERÄYSPAPERI

Keräyspisteiltä, yrityksiltä sekä yhdistyksiltä toimitettu keräyspaperi käydään läpi laitoksellamme ja siitä poistetaan mahdolliset epäpuhtaudet. Tämän jälkeen keräyspaperi joko paalataan tai toimitetaan irtonaisena paperiteollisuuden raaka-aineeksi.

PAHVIT, KARTONGIT JA VOIMAPAPERIT

Pahvituotteet tulevat yrityksiltä, kaupan alalta, pakkausteollisuudelta sekä yleisiltä keräyspisteiltä. Saaapuneet kuormat tarkistetaan ja vastaanotetaan pahvivarastoon. Pahvit paalataan paaleiksi ja toimitetaan eteenpäin uusioraaka-aineeksi.

KIRJAPAINOTUOTTEET

Kirjapainolta tulevat makkeli ja silppu paalataan ja toimitetaan raaka-aineeksi paperiteollisuudelle. Sanomalehtimakkeli otetaan vastaan eräkohtaisesti. Erät paalataan suoraan vastaaonoton jälkeen ja paalit toimitetaan raaka-aineeksi puhallusvillan valmistukseen.