Kolmas sukupolvi Envorin johtoon

Uuden nimityksen myötä Envor Groupin johtoon astuu jo kolmas sukupolvi, kun yhtiön hallitus nimesi 27.4. Samuli Laineen toimitusjohtajaksi. Envorin vetovastuuseen Samuli astui jo joulukuussa 2019 yhdessä veljensä kanssa, kun osakekaupan myötä veljekset lunastivat osake-enemmistön. Nyt vahva perheyhtiö astuu askeleen eteenpäin, kun Samuli ottaa vetovastuun myös johtotehtävistä.

”Tämä on minulle merkittävä tilaisuus päästä ohjaamaan vahvaa perheyhtiötämme kasvamaan yhdeksi alan merkittävimmäksi toimijaksi”, Samuli kertoo. ”Omistajina meillä on selkeä visio tulevaisuudesta ja nyt on aika ottaa askelia kohti sen toteuttamista. Tämä oli itselleni luonnollinen valinta, sillä olen pienestä pitäen kulkenut isäni matkassa ja asennoitunut viemään perheemme työtä eteenpäin. Aina, kun mieleen tulee asiaa, olen puhelinsoiton päässä.”

Samulin tavoitat numerosta +358 50 407 8099 tai sähköpostitse osoitteella samuli.laine@envor.fi.

Kuvassa vasemmalla myyntijohtaja Juha T. Karjalainen ja oikealla toimitusjohtaja Samuli Laine.

Myyntitiimin vetäjäksi Juha T. Karjalainen

Envor Group vahvistaa myyntiorganisaatiotaan!  Yrityksemme myyntitiimin vetäjänä aloitti 26.4. FM, MBA Juha T. Karjalainen (50). Forssalaisella Juhalla on pitkä kokemus yritysmyynnistä ja -markkinoinnista sekä yritysten yleishallinnosta. Asiakkaita hänellä on ollut sekä Suomessa että ulkomailla.

Viimeksi Juha on toiminut Raision-Naantalin KTK Oy:n ja Asfaltti Sarvo Oy:n toimitusjohtajana Raisiossa. Hänen uransa logistiikan parissa alkoi jo vuonna 1995. Juha toimii myyntijohtajana ja raportoi johtoryhmän jäsenenä yrityksen toimitusjohtajalle. ”Olen innoissani uudesta työstäni perinteikkään perheyritys Envorin palveluksessa”, toteaa Juha. ”Täältä Envorilta löytyy jo valmiiksi täyskaimani, mutta eihän meitä Juha Karjalaisia voi olla liikaa. Selvyyden vuoksi sähköpostissani on kuitenkin mukana T-kirjain! Ja minulle saa soittaa myös virka-ajan jälkeen.”

Juhan tavoitat numerosta +358 44 491 6858 tai sähköpostitse juha.t.karjalainen@envor.fi.

Vahvistusta markkinointiin

BPS Pirjo Hynönen on nimitetty 22.3. alkaen Digital Marketing & Sales Specialistiksi. Hänen vastuullaan on yhtiön brändi, markkinointi ja viestintä. Hän on aiemmin toiminut kehityspäällikkönä Lammin Säästöpankissa vastaten pankin markkinoinnista ja kehityshankkeista.

Pirjon tavoitat numerosta 040 533 7353 tai sähköpostitse pirjo.hynonen@envor.fi.

Taloushallinto

Sirpa Siniketo on nimitetty taloushallinnon toimistotyöntekijäksi 15.3. alkaen.