Tilaa romu- tai roskalava
Tilaa kaivon tyhjennys
Tee roskissopimus

ENVOR RECYCLING OY

Häiviäntie 26
30100 Forssa

Soita:
Myymälä: (03) 412 4220
Romumetallin osto: +358 40 508 0032
Romunkäsittely: +358 50 368 7114

Myymälä avoinna klo 8:00 – 16:30
Romun vastaanotto klo 8:00 -16:00

Kirsi Laine-MäkiYksikön johtaja
+358 40 508 0032

Romun osto

Ostamme ja otamme vastaan yksityisissä kotitalouksissa syntyvää metalliromua. Siirry yhteystietoihin ja neuvottele noudosta kanssamme.

Rautakauppa

Rautakauppa palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita vastaamalla heidän tarpeisiinsa edullisilla ja nopeilla toimituksilla. Tämän mahdollistaa osaava sisäänostohenkilökuntamme sekä pitkät kauppasuhteet tavarantoimittajien kanssa.

Rautamyynnit

Varastostamme löytyy iso määrä erilaisia rakenneteräksiä, levyjä ja verkkoja sekä hyvä valikoima ruostumattomia teräksiä. Meiltä saa myös suoraan asiakkaalle tapahtuva toimituspalvelun, jolloin etsimme edullisimman markkinoilla olevan erän.

Vanerimyynti

Myymme edullisesti kotimaista II-laatuista filmivaneria yli 30 vuoden kokemuksella.

Vanha rauta

Erilaisten leikkuupätkien sekä purkurautojen myyntivarasto.

Käytetyt koneet

Romutettujen laitteiden ja koneiden myynti uudelleen käyttöön ”tee se itse miehille”.

Rakennusmuovit

Uusiomateriaaleja käyttävän muoviputkiteollisuuden kanssa tekemämme yhteistoiminnan ansiosta voimme tarjota teille edullisia tuotteita; esim. rumpuputket, salaojaputket, sokkelisuojalevyt, sadevesikaivot ja valokatteet.

Sisämyymälä

Monipuolinen varasto kiinnitys- ja hitsausvarusteissa, käsi- ja sähkötyökaluissa. Työkäsineiden, työjalkineiden ja muiden työsuojaimien varastomyyntiä. Erilaiset kiilahihnapyörät, teollisuuskemikaalit ja sähkötarvikkeet löytyvät myös noutovarastostamme.