Menestystarina: EG Biogas Station vihittiin käyttöön

EG Biogas Station vihittiin käyttöön 2.12.2013 juhlallisin menoin, kun forssalaiset kansanedustajat Sirkka-Liisa Anttila sekä Sanni Grahn-Laasonen julistivat tankkausaseman virallisesti avatuksi sekä ensitankkasivat Envorin kaasuauton. Biokaasun tankkausasema on jatkumo Envorin tuottaman biokaasun hyödyntämiseen energiana.

Tankkausasema on saanut paljon huomiota ja sen valmistumista on kiitelty paljon, erityisesti aseman sijainti on erinomainen.

Kansanedustajat nostivat puheissaan esiin Envorin jatkuvan kehittämisen eri jätemateriaalien hyödyntämisessä, mikä on noussut erittäin tärkeäksi osaksi paitsi forssalaista yrittämistä, myös Järkivihreän toiminnan edistämistä. Kaasuntankkausasema on erinomainen lisäosa Envitech-aluetta ja se nostaa entisestään aluetta kestävän kehityksen kärkialueena.

Myös Forssan kaupunginjohtaja Sami Sulkko toi puheessaan kaupungin kiitoksen Envorin innovatiivisesta toiminnasta.

Maa- ja biokaasun valtakunnallisen siirtotoimija Gasum Oy:n liiketoimintayksikön päällikkö Jussi Vainikka kertoi avajaistilaisuudessa Envorin tankkausaseman täydentävän loistavasti Suomen vielä melko harvaa tankkausasemien tarjontaa.

Tervetuloa Envorille tankkaamaan kaasuautoja!