Jätevuoren huipulta

Joulunakin on hyvä muistaa kierrätys

 

Meillä kaikilla, jotka saamme toimia aktiivisesti työelämässä, on varmasti melko sama tilanne tällä hetkellä. Vuosi on ollut kiireinen ja tuntuu, että aina vaan on tehtävä vähän enemmän pärjätäkseen hyvin omien ja yrityksen suoritteiden sekä tavoitteiden saavuttamiseksi. Näin varmasti onkin, koska maailma pienenee kovaa vauhtia ja meidän pitää pystyä olemaan kilpailukykyisiä tässä globaalissa markkinassa.

On hyvä muistaa, että pääsääntöisesti Suomessa moni asia on todella hyvin, varsinkin työelämässä aktiivisesti mukana olevilla. Pitää kuitenkin muistaa myös se, että Suomessakin on paljon ihmisiä, jotka ovat menettäneet työpaikkansa tuon kiristyneen kilpailun johdosta. Tänä vuonna joulu sijoittuu keskelle viikkoa, mikä tekee siitä erityisen pitkän ja silloin on tärkeää, että meillä kaikilla on ympärillämme läheisten ihmisten muodostamaa tukiverkkoa, jotta ketään ei jää yksin.

Joulun parasta kierrätystä onkin, että muistamme läheisiämme: sukulaisia, naapureita, tuttavia ja vanhoja kavereita. Hyvää joulumieltä on helppo kierrättää ja sitä on rajattomasti tarjolla, kunhan muistamme kukin omalta osaltamme kaivaa sen esiin.

Toivotan kaikille ystäville ja kumppaneillemme Hyvää Joulumieltä. Samalla haluan kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa menestystä Uuteen Vuoteen 2014. Olkoon se meille kaikille hyvä ja valoisa.

Sammakkomies 🙂

Mika Laine