Tilaa romu- tai roskalava
Tilaa kaivon tyhjennys
Tee roskissopimus

Kotitalouksien jätteenkuljetus

Tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon on helppo tulla. Lähetä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi meille palautelomakkeella, niin otamme yhteyttä.

Jätepakkaajamme tyhjentävät myös kotitalouksien jäteastiat. Tarjoamme asiakkaalle sopivan jäteastian ja kuljetuksen. Vuokraamme ja myymme  140, 240, 360, 660 litran kokoisia sekäjäteastioita. Sekajäteastioiden tyhjennysväli taajama-alueilla on kesäaikana 2 viikkoa ja talviaikana 4 viikkoa. Haja-asutusalueilla tyhjennysväli on 4 viikkoa ympäri vuoden. Tyhjennysvälien pidennyspäätökset tekee Forssan yhteistoiminta-alueen jätelautakunta, jonka määräykset jätehuollon järjestämiseen löytyvät täältä.

Jäteastian on sovelluttava siihen kerättävälle jätteelle. Sijoitathan jäteastian paikkaan, johon jäteauto pääsee turvallisesti ja esteettömästi. Astiat on sijoitettava tasaiselle ja kulutusta kestävälle alustalle. Huolehdithan talvella riittävästä hiekoituksesta ja lumenaurauksesta Sinun ja jätteenkuljettajan turvallisuuden varmistamiseksi.

Saat meidän kauttamme myös kotipaperinkeräysastiat ja -kuljetukset. KYSY LISÄÄ!

Yksityisasiakkaiden sopimusehdot

Yksityisasiakkaiden sopimusehtoja sovelletaan Envor Group Oy:n asiakkaille tuottamissa jätehuoltopalveluissa. Päivitetyt sopimusehtomme astuvat voimaan 1.1.2020

Sopimusehdot löydät täältä