Jätevuoren huipulta

Hengen juhlaa

 

Syksy on kääntynyt talveen -kalenterin mukaan. Valitettavasti tuntuu, että maailma on pysyvästi muuttunut tältäkin osin ja talven alkaminen on kalenterissa muuttumassa tammikuun puolelle. Mustat joulut lienevät meillä tulevaisuutta. Tässä onneksi puhutaan kuitenkin vain sääolosuhteista.

Meillä on henkilökohtaisella tasolla mahdollisuus huolehtia kuitenkin siitä, että Joulun Henki säilyy. Välittämällä toisistamme ja muistamalla kanssaihmisiä jaamme niitä parhaita joululahjoja. Vaikka jouluna nämä asiat monesti ihmisten mielissä korostuvat, niin parhaan tuloksen saa toteuttamalla ohjetta ympäri vuoden, ei pelkästään jouluna. Taloudellisessa mielessä meillä on varmasti Suomessa haastava vuosi edessä, eikä lähtökohtakaan tällä hetkellä ole mitenkään hyvä. Tässä mielessä meidän on hyvä muistaa tuo läheistemme huomiointi myös vuonna 2015.

Envorin businessajatteluun kuuluu hyvä tavoitettavuus ja yhteydenpito yhteistyökumppaneidemme kanssa jatkuvana prosessina. Tässä kohtaa on hyvä arvioida myös omaa onnistumista yhteydenpidossa. Nykyään kun asiat hoidetaan online-moodissa verkossa, niin välillä huomaa kaipaavansa sitä ”vanhaa aikaa” kun ei ollut näitä kaikkia sähköisiä vempaimia ja asioita hoidettiin enemmän kasvotusten.

Saamamme asiakaspalautteen perusteella olemme kuitenkin nykyisessäkin toimintamallissa onnistuneet säilyttämään hyvän tavoitettavuuden ja tästä haluamme pitää kiinni. Tavoitteenamme on aina tarjota kasvollista palvelua asiakkaillemme ja olla sopivasti läsnä. Vastuullinen toiminta perustuu luottamukselliseen yhteistyöhön ja meillä Envorilla on pitkiä asiakassuhteita, minkä ansiosta asioiden hoitaminen on yleensä helppoa.

Päättymässä oleva vuosi on ollut meille kiireinen. Olemme investoineet tulevaisuuteen ja ottaneet käyttöön biopuolellamme stripperilaitoksen, mikä ansiosta pystymme ottamaan talteen rejektivesien typen hyödynnettäväksi niin teollisuudessa kuin maataloudessakin. Olemme panostaneet myös elinkeinoelämän jätteiden lajitteluun ja pystymme tarjoamaan entistä tehokkaamman palvelun seka- ja rakennusjätteiden käsittelyyn. Envor saavutti kuluneena vuonna myös kunnioitettavan 50 vuoden iän, minkä huomioimisesta vielä kiitos kaikille.

Päivitimme visiomme alkavalle vuodelle sen kuuluessa nyt seuraavasti:

Envor Group on asiakkailleen parhaan lisäarvon tuova vastuullinen ympäristöratkaisujen tuottaja.

Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa Teille kaikille hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta.

Sammakkomies 🙂
Mika Laine