Kiertotalouden edelläkävijä

Tietoa yrityksestä

Forssan Teollisuus- ja Kiinteistöpalvelu perustettiin 1990 ympäristöhuollon palveluyritykseksi. Taustalla toimivat sisar- ja tytäryritykset; Forssan Romu Oy (1964), Railapa Oy (1979) ja Etelä-Suomen Multaravinne Oy (1996). Edelleen Envor Group on perheyhtiö, joka muodostuu neljästä yrityksestä, joilla on vuosikymmenten kokemus kierrätyspalveluiden tuottamisesta yhteistyökumppaneilleen.

Yritykset yhtenäistivät nimensä syksyllä 2006. Yritysten omistuspohjiin ei tehty muutoksia. Yritykset tekevät tiivistä yhteistyötä ja liiketoiminnat kattavat mm. materiaalien kierrätyksen, teollisuuden puhtaanapidon, paalauspalvelut, kiinteistöhuollon, kuljetus- ja kuormauspalvelut sekä kokonaisvaltaisen jätehuollon. Yhtenäistämällä nimiä pyritään antamaan todellinen kuva myös ulospäin yritysten yhteistoiminnasta.

Toiminta-ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota ja kehittää ympäristöhuollon kokonaispalveluja vastaamaan paremmin kaupan, teollisuuden ja kiinteistöalan tarpeita. Lähtökohtanamme on olla askeleen edellä ympäristöalan osaamisessa ja markkinoiden vaatimuksissa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ja kilpailukykyisiä palvelukokonaisuuksia, jotka täyttävät myös tulevaisuuden odotukset.

Tavoitteemme on tarjota kaikissa tilanteissa asiakkaillemme lisäarvoa ympäristöhuollon vaativalla sektorilla, huomioon ottaen kestävän kehityksen periaatteet. Tällöin vastaamme asiakaskohtaisesti sekä lakisääteisten että asiakkaidemme itselleen asettamien ympäristöhuollon kriteerien täyttämisestä tehokkaasti ja kilpailukykyisesti, jotta yritykset voivat keskittyä omien painopistetoimintojensa kehittämiseen.