Envor Group Oy ostaa Someron Ympäristöhuolto Oy:n liiketoiminnan

Envor Group Oy laajentaa toimintaansa Someron ja Salon suuntaan hankkimalla liiketoimintakaupassa Someron Ympäristöhuolto Oy:n liiketoiminnan. Envor ottaa kaupassa vastuulleen Someron ympäristöhuollon jäteasiakkuudet ja imuautopalvelut. Tarkoituksena on kehittää palveluita edelleen ja tuoda lisäksi myös vaihtolavapalvelut sekä useampien jätejakeiden keräily. Envorilla on usean vuosikymmenen kokemus jätteenkuljetuksesta ja loka-autopalveluista.

”Tämä on meille selkeä strateginen päätös kasvattaa toiminta-aluettamme Someron ja Salon suuntaan. Keräämme ja kuljetamme jätteitä nyt laajalla alueella aina Urjalasta Forssaan ja nyt siis Someron kautta Saloon asti. Tavoitteenamme on, että asiakkaille liiketoimintakauppa ei aiheuta muutoksia aikatauluihin ja asioiden sujuvuuteen. Tavoitteenamme on kehittää edelleen jätteenkeräys-, imuauto- ja vaihtolavapalveluita Someron ja sen lähikuntien alueella.”, toteaa Envor Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Strandberg.

Scania
Someron ympäristöhuolto

” Koimme, että meidän kannalta paras jatkaja toiminnallemme on Envor ja uskomme, että heillä on kapasiteettia sekä halua kehittää palvelujamme tällä alueella edelleen. Olemme oikein tyytyväisä kaupan toteutumiseen.” kertoo Harri Nurminen, joka on yksi Someron Ympäristöhuollon omistajista.

Yrityskuvaukset:

Envor Group Oy on perheyhtiö, joka muodostuu neljästä yrityksestä, joilla on vuosikymmenten kokemus kierrätyspalveluiden tuottamisesta yhteistyökumppaneilleen. Yritykset tekevät tiivistä yhteistyötä ja liiketoiminnat kattavat mm. materiaalien kierrätyksen, teollisuuden puhtaanapidon, paalauspalvelut, kiinteistöhuollon, kuljetus- ja kuormauspalvelut sekä kokonaisvaltaisen jätehuollon. Toiminta-ajatuksena on alusta lähtien ollut tarjota ja kehittää ympäristöhuollon kokonaispalveluja vastaamaan paremmin kaupan, teollisuuden ja kiinteistöalan tarpeita. Lähtökohtana on olla askeleen edellä ympäristöalan osaamisessa ja markkinoiden vaatimuksissa. Näin on mahdollista tarjota asiakkaille räätälöityjä ja kilpailukykyisiä palvelukokonaisuuksia, jotka täyttävät myös tulevaisuuden odotukset. Tavoitteena on tarjota kaikissa tilanteissa asiakkaille lisäarvoa ympäristöhuollon vaativalla sektorilla, huomioon ottaen kestävän kehityksen periaatteet. Vastaten samalla asiakaskohtaisesti sekä lakisääteisten että asiakkaiden itselleen asettamien ympäristöhuollon kriteerien täyttämisestä tehokkaasti ja kilpailukykyisesti, jotta yritykset ja yksityisasiakkaat voivat keskittyä omien painopistetoimintojensa kehittämiseen.

Someron Ympäristöhuolto Oy on perheyrityksenä tarjonnut asiakkailleen vuodesta 2001 lähtien seuraavia palveluita:

  • jätteiden keräys ja kuljetus
  • sakokaivojen ja umpikaivojen tyhjennykset
  • vaihtolavakuljetukset
  • paperin ja pahvin keräys
  • molokkien tyhjennys
  • jäteastioiden myynti ja vuokraus

Lisätiedot kaupasta:

Juha Strandberg                         Harri Nurminen
Envor Group Oy                          Someron Ympäristöhuolto Oy
Puh: 050-9116275                        Puh: 0400-201804

Lisätietoja palveluista Someron Ympäristöhuollon yksityisasiakkaille:

Envor Group toimisto
Puh: 03-41241
Email: toimisto@envor.fi

2018-10-31T15:03:22+00:00