Avoin työpaikka: myyntipäällikkö

Envor Group on Suomen johtavia yksityisiä ympäristöalan perheyrityksiä. Tarjoamme valtakunnallisesti ympäristöhuollon ja kierrättämisen kokonaispalveluita teollisuudelle, jätehuoltoyhtiöille, vähittäis- ja tukkukaupalle sekä julkiselle sektorille. Forssan alueella tarjoamme lisäksi paikallista  jätteiden kuljetustoimintaa sekä kiinteistöhuollon palveluita. Meitä envorilaisia on jo yli 60 ja liikevaihtomme on yli 15 milj. EUR. Olemme voimakkaasti kasvuhakuinen yritys ja kehitämme toimintaamme jatkuvana prosessina.

Vahvistamme organisaatiotamme ja rekrytoimme uusia henkilöitä kasvumme tueksi. Haemme joukkoomme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan palveluidemme myynnistä ja myynninkehittämisestä.

Tulevassa tehtävässäsi vastaat yhteistyössä muun henkilöstömme kanssa siitä, että asiakas saa markkinoiden parasta palvelua ja kaikki tarvitsemansa kierrätyspalvelut Envorin toimittamana kilpailukykyisesti. Toivomme kokemusta B2B-myynnistä. Eduksi luetaan kokemus myynninjohtamisesta ja kierrätyspalveluiden myynnistä. Työpöytäsi voi sijaita joko Forssassa tai muualla Etelä-Suomessa. Työnkuvaasi kuuluu aktiivinen kiertäminen kentällä ja olet sinut matkapäivien kanssa. Olet luottamusta herättävä, systemaattinen sekä pitkäjänteinen, ja sinulla on palava halu tehdä myyntituloksia sekä kasvaa yrityksemme mukana uusiin haasteisiin.

Envor tarjoaa sinulle avaintyöpaikan kiertotalouden sydämessä, johon yli 50 vuoden kokemuksella olemme vahvasti sitoutuneet. Tule kasvamaan kanssamme ja lähetä vapaamuotoinen hakemus 10.11.2017 mennessä osoitteeseen toimisto(at)envor.fi.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Envorin toimitusjohtaja Juha Strandberg puh. 050 – 911 6275.

2018-09-17T10:35:10+00:00