Avoin työpaikka: Myyjä

Envor Group on Suomen johtavia yksityisiä ympäristöalan perheyrityksiä. Tarjoamme valtakunnallisesti ympäristöhuollon kokonaispalveluita teollisuudelle, jätehuoltoyhtiöille, kaupalle ja julkiselle sektorille sekä Forssan alueella paikallista kiinteistönhuolto- ja jätteidenkuljetustoimintaa. Kehitämme toimintaamme jatkuvana prosessina entistä kestävämpään ja vastuullisempaan suuntaan.

 Vahvistamme organisaatiotamme ja rekrytoimme uusia henkilöitä kasvumme tueksi. Haemme joukkoomme

UUSASIAKASHANKINNASTA VASTAAVAA MYYJÄÄ

vastaamaan palveluidemme myynnistä uusille asiakkaille Etelä-Suomen alueella.

Tulevassa tehtävässäsi vastaat yhteistyössä muun henkilöstömme kanssa siitä, että asiakas saa markkinoiden parasta palvelua ja kaikki tarvitsemansa kierrätyspalvelut Envorin toimittamana kilpailukykyisesti. Työnkuvaasi kuuluu aktiivinen kiertäminen kentällä ja uusien asiakkuuksien hankinta.

Olet sinut matkapäivien kanssa. Olet luottamusta herättävä, systemaattinen sekä pitkäjänteinen, ja sinulla on palava halu tehdä myyntituloksia sekä kasvaa yrityksemme mukana uusiin haasteisiin. Voit olla myyntiurasi alussa tai jo kokemusta omaava ennakkoluuloton myyjä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän sekä mutkattoman toimintaympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan, ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Organisaatiomme on matala, jolloin päätöksentekopolut ovat lyhyitä, tehtävänkuvat monipuolisia ja toiminnan kehittäminen on joustavaa.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa Envor Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Strandberg, puh. 050 911 6275. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen juha.strandberg(at)envor.fi viimeistään 31.5. 2020 mennessä.