Avoimia työpaikkoja

Laitospäällikkö

Vahvistamme biokaasun tuotantoamme ja haemme Forssan biokaasulaitokselle laitospäällikköä.

Tehtävässäsi vastaat Forssan laitoksen tuotannon johtamisesta sekä laitoksen kunnossapidosta ja kehittämisestä edelleen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja esimiestyöskentelystä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän, jossa osaamistasi arvostetaan, ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi.

Kehittämispäällikkö

Olemme aloittamassa biokaasulaitoksen rakentamisen Poriin sekä valmistelemme biokaasulaitosinvestointia Paimioon. Näihin sekä osaksi Forssan laitoksen kehitystiimiä haemme kehittämispäällikköä.

Toivomme aiempaa kokemusta ja näyttöä vastaavanlaisesta tulosvastuullisesta tehtävästä, missä olet tottunut tekemään hyvää yhteistyötä tuotannon kanssa. Olet myös valmis tarvittaessa vetämään haalarit päälle ja osallistumaan konkreettisesti huollon ja toteutuksen edellyttämiin tehtäviin. Pumput, kuljettimet, seulat yms. laitteet ovat sinulle tuttuja ja olet halukas oppimaan uutta työn edellyttämässä laajuudessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen ympäristöhuollon innovatiivisessa ja kehittyvässä edelläkävijäyrityksessä. Tule rakentamaan tulevaisuuden ympäristöhuollon ratkaisuja yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa.

Taloushallinnan ammattilainen

Haemme taloushallinnon ammattilaista vahvistamaan toimintojamme.

Tehtävässä pääset rakentamaan toimenkuvaasi konsernin kasvua ja kehitystä tukevaksi. Työskentelet tiiviisti johdon työparina tuoden laskentatoimen osaamisesi liiketoiminnan tueksi.  Vastaat sisäisesti laskennasta, tuotat analyyseja ja raportteja sekä toimit yhteyshenkilönä ulkoisen laskennan palveluntuottajaan ohjaten ja kehittäen talouden prosesseja. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä monipuolista työkokemusta taloushallinnosta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän sekä mutkattoman toimintaympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan, ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Organisaatiomme on matala, jolloin päätöksentekopolut ovat lyhyitä, tehtävänkuvat monipuolisia ja toiminnan kehittäminen on joustavaa.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa Envor Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Strandberg, puh. 050 911 6275. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen juha.strandberg(at)envor.fi viimeistään 21.6. 2019 mennessä.

2019-06-30T11:47:38+00:00