Avoimia työpaikkoja: laitospäällikkö ja laitosmies

Envor Group on Suomen johtavia yksityisiä ympäristöalan perheyrityksiä. Tarjoamme valtakunnallisesti ympäristöhuollon kokonaispalveluita teollisuudelle, jätehuoltoyhtiöille, kaupalle ja julkiselle sektorille. Lisäksi Forssan alueella tarjoamma paikallista kiinteistönhuolto- ja jätteiden kuljetustoimintaa. Meitä envorilaisia on jo yli 60 ja liikevaihtomme on yli 15 milj. EUR. Olemme voimakkaasti kasvuhaluinen yritys ja kehitämme toimintaamme jatkuvana prosessina. Olemme biokaasuteknologian edelläkävijä Suomessa.

Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa haemme Forssaan biokaasulaitoksellemme

LAITOSPÄÄLLIKKÖÄ
vastaamaan biokaasulaitoksen tuotannosta, kunnossapidosta ja työnjohdosta.

Sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisesta tulosvastuullisesta tehtävästä, missä olet tottunut työskentelemään tuotannon esimiestehtävissä mielellään prosessiteollisuuden parissa. Olet myös valmis vetämään haalarit tarvittaessa päälle ja osallistumaan konkreettisesti huollon ja kunnossapidon edellyttämiin tehtäviin. Sinulla on kokemusta investointiprojektien läpiviennistä.

Lisäksi haemme biokaasulaitoksellemme

LAITOSMIESTÄ
Laitosmiehenä osallistut biokaasulaitoksemme käyttöön, orgaanisten jätteiden vastaanottoon, käsittelyyn sekä käytettävien koneiden ja laitteiden kunnossapitoon ja huoltoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen ympäristöhuollon innovatiivisessa ja kehittyvässä edelläkävijäyrityksessä. Tule rakentamaan tulevaisuuden ympäristöhuollon ratkaisuja yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Envor Groupin toimitusjohtaja Juha Strandberg, puh. 050-911 6275. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen juha.strandberg(at)envor.fi viimeistään 15.07.2018 mennessä.

2018-09-17T10:24:55+00:00