Kompostointilaitos

PrintFriendly and PDF

Kompostointiprosessi

Kompostointilaitoksemme prosessitekniikkana on kaukalokompostointi, joka varustettuna kompostoitavan biojätteen esikäsittelyllä ja seostamisella on osoittautunut tehokkaaksi kompostointimenetelmäksi. Käsittelymenetelmämme varmistaa kompostoitavan materiaalin tehokkaan hygienisoitumisen.

Kompostoitava materiaali kulkee laitoksemme läpi kolmessa viikossa. Tämän jälkeen se siirretään kompostointikentälle jälkikypsytykseen, jonka pituus riippuu kompostin loppukäytöstä. Laitoksessamme kompostoituminen tapahtuu valvotuissa optimiolosuhteissa, minkä avulla voidaan varmistaa onnistunut lopputuote ja tehokas käsittely.

Ympäristöseikat huomioiden

Laitoksemme on varustettu biosuodattimella, jonka avulla varmistamme, että prosessin aktiivivaihe ei aiheuta ympäristölle hajuhaittoja. Kompostointilaitoksemme kenttäalueen suotovedet kerätään altaisiin ja johdetaan edelleen biokaasulaitokseen laimennusvesiksi.

Kaikki kompostoitu biojäte seulotaan ja sen sisältämä pakkausjäte toimitetaan energiajätteeksi. Tutkimme ja analysoimme kompostin laatua säännöllisesti sen laadun varmistamiseksi.

 • Teknologia

  Tuhat ja yksi tapaa kohdata jätehuolto
 • Yhteystiedot

  Voimalankatu 56, 30420 Forssa

  Soita: (03) 41 241
  Faksaa: (03) 412 4260
  Meilaa: toimisto(at)envor.fi

  Toimisto avoinna arkipäivisin klo 7-16. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)envor.fi

 • Jätevuoren huipulta -blogi
 • ENVOR GROUP OY

 • PALVELUT

 • TOIMISTO

  Puhelin 03 41 241 (keskus)
  Faksi 03 412 4260
  Sähköposti toimisto@envor.fi
  Avoinna ark. klo 7:00 - 16:00