Avoin työpaikka: kuorma-auton kuljettaja

Haemme palvelukseemme vaihtolava-/imuautonkuljettajaa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva C-kortti sekä ammattipätevyystutkinto. Eduksi katsotaan myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt ovat pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme sinulta kuitenkin matkustus-, päivystys- ja vuorotyövalmiutta sekä joustavuutta työpäivän pituuden osalta. Työ tapahtuu pääasiassa Kanta-Hämeen alueella ja paikkakuntatuntemus katsotaankin eduksi.

Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä meille kuitenkin on, että olet kiinnostunut omaksumaan työtehtäväsi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä pitkään alalla toimineessa, luotettavassa ja vastuullisessa jätehuoltoalan yrityksessä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden uuden oppimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajojärjestelijä Juha Uutela, puh. 0500 473 355.

Jos olet kiinnostunut uudesta urasta ja uusista haasteista ympäristöhuollon ammattilaisena laita hakemus juha.uutela@envor.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

2018-04-06T13:21:18+00:00